Industri Energi sine nettsider

Ferievikarer sommeren 2020

Søknadsfrist Hydro Karmøy er 2.januar 2020.

Sommeren 2020 trenger vi nærmere 600 vikarer til våre produksjonsenheter rundt om i Norge for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden. Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av fremtidens metall, aluminium, og du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger.

Til vår fabrikk på Karmøy har vi behov for ca. 65 ferievikarer til ulike roller på verket. Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.

Ansvarsområde

Som ferievikar hos oss får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, truck- og krankjøring, samt metalltapping, støpearbeid eller arbeid med frakting, lossing og lasting av metall. De fleste av jobbene foregår på skift.

Nødvendig opplæring blir gitt før oppstart. For noen få jobber gis opplæring i forbindelse med oppstart sommeren 2020.

Kvalifikasjoner

For å bli vurdert til et ferievikariat må du:

  • Være fylt 18 år før oppstart
  • Ha førerkort klasse B før oppstart
  • Være tilgjengelig i hele ferieperioden/minimum 7-8 uker sammenhengende i perioden uke 25 – uke 33
  • Være tilgjengelig for opplæring før oppstart
  • Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste
  • Det er også ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav
  • Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover.

Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste før oppstart.

Annen informasjon

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert.

I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette.